Легенда Ліверпуля поділився думками про невдалий старт клубу

Джеймі Каррагер

Легенда Ліверпуля Джеймі Каррагер побоюється, що спад Ліверпуля носить всеосяжний характер. Команда невдало стартувала в АПЛ, а в ЛЧ поступилась Наполі (1:4).

«Цей матч – не проблема. Забудьте про нього. Мене більше хвилює інше: невже це те, на що ми дивитимемося майже весь сезон? Це кінець циклу? Невже Ліверпуль так сильно схибив під час літнього трансферного вікна? Бо зараз команда виглядає погано.

Вже п’ять-шість років команда працює на максимум під керівництвом Юргена Клоппа. Цього сезону Ліверпуль провів сім матчів і у п’яти з них пропустив першим. Команда погано розпочинає ігри. Я не збираюся критикувати їхнє ставлення до справи, адже те, що ця команда робила в Європі, у Прем’єр-лізі, у грі з Барселоною, різні камбеки – все це демонструє, що з характером усе гаразд.

Чи це не є величезним фізичним спадом через те, як інтенсивно команда грала протягом п’яти-шості останніх років? Чи може Ліверпуль повернутися? Ось що мене турбує, а не гра з Наполі. Що чекає на цю команду? Як мине цей сезон?

Ліверпуль, як і раніше, програв лише чотири матчі у 2022 році. Це демонструє, наскільки стабільною була команда. Але гра важливіша за результат. Зараз їхня гра дуже мене турбує», – сказав колишній захисник Ліверпуля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *