“В АПЛ повинні навчитися правильно використовувати ВАР”: Антоніо Конте розкритикував суддівство в грі проти Вест Гема

Головний тренер “Тоттенхема” Антоніо Конте розкритикував роботу ВАР в АПЛ. Італієць також підбив підсумок матчу з «Вест Хемом» у 5-му турі (1:1).

«Я думаю, що, можливо, ми заслуговували на трохи більше, ніж нічия, але наприкінці у них також був шанс забити, і ми б програли матч.

Нелегко грати проти “Вест Хема”, фізично сильної команди. Вони грають через довгі передачі і потрібно бути уважними. Ми добре діяли на стандратах, добре переміщали м’яч та створювали можливості забити.

Ми можемо досягти набагато більшого, але сьогодні замість того, щоб виграти, доводиться говорити про нічию».

Про гру Крессуела рукою

«Чесно кажучи, наприкінці першого тайму я поговорив із суддею і сказав йому: «Ви ухвалили правильне рішення». Неймовірно, що ВАР подивився епізод ще раз, викликав рефері, він побачив, що це було правильне рішення і виклик від ВАР був дивним. Я можу сказати лише, що суддя ухвалив правильне рішення. Зазвичай ВАР викликає суддю, коли його рішення є неправильним.

В Англії повинні навчитися правильно використовувати ВАР. Потрібно дуже добре вчитися та діяти точніше. Якщо є ВАР, його слід застосовувати правильно або ухвалювати початкове рішення судді. Якщо у вас є телевізор, ви маєте час подивитися. Це складна ситуація не лише для мене, а й для кожного тренера.

Ми дуже добре розпочали сезон, у нас немає поразок після 5 матчів, три з яких – на виїзді. У таких складних матчах, як із «Вест Хемом», «Челсі» та «Ноттінгем Форест», у нас все добре і ми намагаємося вдосконалюватися. Тепер нам потрібно підготуватися до ще однієї гри проти «Ньюкасла», а потім ми подумаємо про Лігу чемпіонів», – сказав Конте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *