Справа про бійку Конте та Тухеля: стали відомі деталі санкцій до тренерів

Конте Тухель

Стали відомі деталі дисциплінарних санкцій до головних тренерів Тоттенхема та Челсі – Антоніо Конте та Томаса Тухеля. Відносно наставника «шпор» ФА ухвалило рішення накласти штраф у розмірі €18 тис., а з наставника “синіх” стягнули близько €42 тис., а також дискваліфікували його на один матч.

«Томас Тухель і Антоніо Конте визнали, що їхня поведінка після фінального свистка матчу Прем’єр-ліги між Челсі та Тоттенхем Хотспур у неділю, 14 серпня 2022 року, була неналежною, і обидва менеджери запросили паперове слухання.

Ці санкції можуть бути оскаржені, і заборона Томаса Тухеля на один матч на бічній лінії була тимчасово призупинена до отримання письмових обґрунтувань своїх рішень незалежною комісією, що регулює, які будуть надані в установленому порядку», – йдеться у заяві ФА.

Нагадаємо, у матчі Челсі та Тоттенхема, який відбувся 14 серпня на «Стемфорд Брідж», між наставниками команд Тухелем та Конте протягом усього матчу відбувалися конфлікти. Останній трапився після фінального свистка, за що головний суддя зустрічі Ентоні Тейлор показав обом тренерам за червоною карткою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *