Ігор Суркіс: Матч проти Евертоне принесе великі кошти на благодійність

Президент київського Динамо Ігор Суркіс розповів, що він очікує від благодійного матчу з англійським Евертоном.

– Під час благодійних турів була помітна підтримка для людей, які виїхали. Це безперечно яскрава подія, як ви її оціните?

– Це дуже важливо перш за все для наших громадян, які покинули країну. Вони палко підтримують команду. Сльози на очах, плакати з різними містами, які були зруйновані… немає слів, як їх назвати. Мирне населення, дітки травмовані психологічно, хтось попав під бомбардування. Ці люди приходять на стадіон, у них в очах і сльози, і радість.

Вони бачать, що країна живе. Хлопці все роблять для того, щоб їх підтримати. Фотосесії після матчів, приїжджають біженці та роблять різні подарунки. Всі розуміють, наскільки важливо підтримати також хлопців-футболістів. Так, вони могли б взяти зброю і йти воювати.

Але, перш за все, вони повинні отакими матчами, як з Фенербахче, показувати, що вони теж на своєму фронті, дарують країні маленькі, але хвилини радості. Мені здається так.

Думаю, сьогодні цей матч збере таку кількість грошей, яка не була зібрана за всі благодійні матчі до цього.

– Більше 600 тисяч? Це, здається, було на Боруссії Дортмунд.

– Так, мені це доповідали служби. Ці гроші напряму йдуть до нашого Посольства та Міністерства соціальної політики.

Ми будемо знати результати після матчу або на наступний день. Важливо підтримати наших земляків. Динамо повинне це робити. Ми пройшли в наступний раунд Ліги чемпіонів, дуже сподіваюся, що це не останній наш двобій, – зізнався Ігор Суркіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *