Офіційно: новачок АПЛ купив молодого гравця Ліверпуля за 21 мільйон євро

Новачок АПЛ Ноттінгем Форрест підписав гравця Ліверпуля Неко Вільямса.

Про перехід сказано на сайті “лісників”. З ним підписано контракт на чотири роки. Сума трансферу: €21 млн з урахуванням бонусів + 15% від перепродажу піде Ліверпулю.

Останні півроку він грав за Фулхем на правах оренди і допоміг клубу виграти Чемпіоншип. На його рахунку 21 поєдинок за збірну Уельсу.

“Я дуже радий приєднатися до Ноттінгем Форест і допомогти цьому чудовому клубу закріпитись у Прем’єр-лізі. 

Ноттінгем – клуб із неймовірною історією, а стадіон – особливе місце, яке я не можу дочекатися, щоб побачити його повною мірою найближчими тижнями. Поговоривши з головним тренером, клуб демонструє величезні амбіції, і мені не терпиться приєднатися до моїх нових товаришів по команді та підготуватися до майбутнього виклику“, – сказав Неко Вільямс.

Незважаючи на те, що йому всього 21 рік, Неко зарекомендував себе в збірній Уельсу. Він грав у Прем’єр-лізі, Лізі чемпіонів та у відбіркових матчах чемпіонату світу за останні 12 місяців, і він дуже талановитий правий захисник.

Ми віримо, що він має неймовірно високий потенціал і що він може зіграти величезну роль для нас. Ми раді, що він з нами“, – сказав наставник клубу Стів Купер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *