Один з найкращих футбольних тренерів світу Пеп Гвардіола зробив подарунок воїнам ЗСУ

Знаменитий іспанський тренер Хосеп Гвардіола, який очолює “Манчестер Сіті”, висловив підтримку Україні красивим жестом. Тренер “городян” отримав подарунок від солдатів ЗСУ і зробив презент у відповідь.

Напередодні футбольний Олег Смалійчук разом з українськими військовими на передовій зіграли у футбол і подарували м’яч Пепу Гвардіолі, підписаний захисниками України. Так вони віддячили знаменитого іспанського фахівця за підтримку України та Олександра Зінченка.

Гвардіола нарешті отримав цей подарунок і записав звернення, в якому зізнався, що такий презент його дуже схвилював, повідомляє KDK.

Олег, я отримав твій подарунок. Велике спасибі тобі і твоїм хлопцям за відео, яке ви надіслали, воно глибоко схвилювало мене.

Я теж хочу відправити тобі м’яч. Сподіваюся, він до тебе дійде. Коли отримаєш його, прийшло мені ще одне відео. Цей м’яч для тебе і твоїх друзів підписали всі гравці “Манчестер Сіті”, які виграли останній чемпіонат Англії.

Звичайно, Я бажаю вам всього найкращого. Сподіваюся, ця війна скоро закінчиться і ви повернетеся до нормального життя, до своїх близьких“, – сказав Гвардіола.

Варто відзначити, що наставник чемпіонів Англії-2022 Хосеп Гвардіола неодноразово висловлювався на підтримку України. Іспанський фахівець навіть закликав ЄС і НАТО більше підтримувати Україну.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже 134-й день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *