“Його найкращі роки ще попереду”: Юрген Клопп прокоментував рішення Салаха залишитись в Ліверпулі

Наставник Ліверпуля Юрген Клопп прокоментував рішення єгиптянина Мохамеда Салаха продовжити контракт з клубом до літа 2025 року.

Зараз це його клуб. Я не сумніваюся, що найкращі роки Мохамеда ще попереду. І це щось говорить, адже перші шість сезонів тут були легендарними. Це просто чудова новина. Це змушує мене посміхатися, коли я думаю про це. Він залишається з нами, а це означає, що разом ми можемо досягти більше.

З точки зору фізичної підготовки він – машина, завжди в найнеймовірнішій формі. Він наполегливо працює над цим, і ці зусилля винагороджуються. Його здібності та рівень майстерності збільшуються кожного сезону, і його здатність приймати рішення також досягла нового рівня.

Його обожнюють товариші по команді. Як тренери, ми знаємо, що працюємо з кимось особливим. І вболівальники не були марними його увінчали!

Це особливе задоволення для наших шанувальників, щоб ще більше насолоджуватися вашими вихідними. Я впевнений, що сьогодні відбудуться кілька святкувань щодо цієї новини!“, – сказав Юрген Клопп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *