Голкіпер збірної Німеччини близький до переходу в ПСВ

Німецький голкіпер лондонського Арсенала Бернд Лено має намір полишити клуб. “Каноніри” готові його відпустити, оскільки вчора підсилили цю позицію воротарем збірної США.

Про його можливий відхід пише видання kicker.de. Як повідомляє джерело, головним фаворитом на його підписання є топ-клуб Нідерландів ПСВ з Ейндховена.

Бернд Лено перейшов до Арсенала літом 2018 року. За нього заплатили Байєру 20 мільйонів євро. Перші три сезони він був основним, але в минулому провів лише 4 гри в АПЛ. Загалом в чемпіонаті Англії відіграв 101 зустріч. В інших турнірах за лондонський клуб провів 24 гри.

З 2012 року виступав за леверкузенський Байєр. В Бундеслізі провів 233 матчі. 33-річний голкіпер є вихованцем Штутгарта. Саме в складі “швабів” він і дебютував у професіоналах.

Пройшов всі юнацькі та молодіжні збірні Німеччини. За головну команду “бундесманшафт” дебютував у 2016 році, з тих пір відіграв дев’ять поєдинків. Його контракт з “канонірами” завершується наступного літа, тому англійці будуть не проти його продати в це трансферне вікно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *