Офіційно: Тоттенхем придбав лідера Брайтона

Лідер Брайтона Ів Біссума перейшов до лондонського Тоттенхема. Перехід підтвердив сайт “шпор”. Сторони підписали договір до літа 2026 року.

Динамічний півзахисник, Ів розпочав свою юнацьку кар’єру в клубі Маджейстік, перш ніж приєднатися до малійської команди Реал Бамако, а в березні 2016 року вирушив до Франції, щоб приєднатися доЛілля, зігравши 55 матчів за команду “догів”, забивши чотири голи.

У липні 2018 року він підписав контракт із Брайтоном За чотири сезони з «Чайками» Ів провів 123 матчі у всіх змаганнях, забивши шість голів, а в сезоні 2021/22 допоміг їм посісти дев’яте місце у Прем’єр-лізі, що стало найвищим результатом в історії клубу.

На міжнародній арені він провів 23 матчі, забивши тричі з моменту свого дебюту за дорослу команду у жовтні 2015 року. Наступного року він представляв Малі на Кубку африканських націй, забивши вирішальний гол та закріпивши за своєю командою місце. у фіналі, де вони зрештою посіли друге місце. Ів знову був викликаний Малі перед перенесеним Кубком африканських націй, який відбувся раніше цього року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *