“Це була погана гра”: Ральф Рангнік прокоментував поразку проти Брайтона

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Ральф Рангнік дав коментар після поразки від «Брайтона» (0:4) в 37-му турі АПЛ.

«Це була погана гра. З першої до останньої хвилини цього було недостатньо, в усіх важливих сферах ми були другими. Ми можемо лише вибачитися перед нашими вболівальниками, це була жахлива гра та принизлива поразка. Це була зовсім інша гра, з першої хвилини ми давали супернику забагато часу, забагато простору, ми не змогли завадити їм грати між лініями. План на гру був зовсім іншим, ми сказали гравцям бути максимально компактними, але ми не змогли зупинити «Брайтон».

Було дуже важко зупинити суперника у першому таймі, а в другому ми ризикнули випустити на поле Кавані в якості другого нападника. Також ми випустили Фреда і почали грати за схемою 4-4-2. Це було невеликим ризиком, але ми повинні були спробувати змінити енергію. Сьогодні ми були на другому місці в усіх аспектах.

Якби ми продовжували грати так, як у першому таймі, завжди було б питання про те, коли ми пропустимо другий гол. Ось чому я вирішив ризикнути та зіграти за рахунком 4-4-2 з Кавані і Фредом у якості другої шістки, але два голи на початку другого тайму стали для нас катастрофою. Ми взагалі не захищалися, ми не зупиняли їх.

До матчу з «Вест Гемом», або навіть до гри проти «Тоттенгема», у нас були дуже міцні проміжні результати. Коли ми перемагали «Тоттенгем» і «Вест Гем» вдома і вигравали у «Лідса», це був зовсім інший рівень енергії. У таких іграх, як сьогодні чи проти «Евертона», явно не вистачало енергії та агресивності. Якщо ти граєш так, ти не можеш розраховувати на перемогу», – сказав Рангнік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *