Відверте зізнання: Артем Мілевський розповів про зради у стосунках та участь в оргіях

Артем Мілевський

Екс-футболіст Артем Мілевський не приховує, що зраджував усіх своїх подружок. Тривалий час він ні з ким не зустрічається та не виключає, що колись стане батьком за допомогою сурогатної матері.

39-річний Мілевський поговорив про особисте з блогером Олександром Волошиним. За його словами, на початку будь-яких стосунків він одразу попереджав, що залазити в його телефон не можна.

Якісь дівчата цю заборону порушували та дізнавалися про зраду. Адже Артем не був вірним жодній з них.

Водночас жіноча зрада для екс-футболіста є абсолютно неприпустимою.

“Жінка повинна за тобою доглядати, вона повинна мати своє “я”, має бути з характером, обов’язково почуття гумору, повинна розуміти жарти, бути на одній хвилі, бути другом, допомагати всюди… Я повинен так само ставитися”, – зазначив Мілевський.

“Але я така людина – не виходить у мене бути з однією. Я, може, звісно, не люблю людину, з якою сплю, це чисто фізична зрада, чисто фізичні дії якісь, але при тому я нічого не відчуваю до цієї людини, раз – і пішли далі”, – продовжив він.

Також Артем розповів про депресію, яка призвела до зловживання алкоголем та коми, а також участь в оргіях.

“Я не фанат такої історії, щоби там три в один, два в один, але бувало два в один, двоє дівчат і я один, двоє хлопців і одна дівчинка. Однак це не дуже якось комфортно, краще навпаки”, – зауважив він.

Найбільша сума, яку Мілевський витрачав на екскортницю ще в “нульових”, була 1 тисяча доларів. Наразі він навіть не знає, скільки коштують такі послуги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *