Головні критерії відбору букмекерів: розповідає Стратегія.ком

Перед тим як спробувати свою вдачу або перевірити знання в спортивній галузі майбутні прогнозисти задаються питанням вибору букмекерської контори, якій гравець має довірити власні кошти. Насправді, це непростий вибір, до якого слід відноситись не менш важливо, ніж до обрання комерційного банку, так як в обох випадках присутній ризик втрати коштів.

Ставки в букмекерських конторах слід розглядати, як розвагу, проте вибір установи має бути обдуманим та ґрунтовним рішенням. Експерти беттінгового сайту надають ґрунтовні рекомендації та підготували рейтинги БК – https://www.strategya.com/, що основані на ігровій практиці, відгуках та об’єктивних оцінках букмекерів. Всі рейтинги розподілені по критеріях: по державам, включаючи легальні контори в Україні, букмекери з крупними бонусами і фрібетами, з найвищими котируваннями і так далі. Навіть найбільш вибагливі гравці зможуть підібрати букмекера до смаку.

На що ж слід звертати увагу при виборі букмекера, які найважливіші фактори якості, що можна проігнорувати, і як не стати жертвою шахраїв?

Критерії відбору букмекерів:

Перед реєстрацією в букмекерській конторі варто з’ясувати декілька основних характеристик букмекера і лише після цього приймати рішення.

  • 🏆 Надійність та законність. Інтернет заповнений рекламою букмекерів, проте не так багато компаній мають багаторічну історію і зарекомендували себе як надійна БК. Крім того, для роботі в тій чи іншій державі, компанія має мати відповідну ліцензію. Всі ці нюанси, включаючи наявність ліцензій можна знайти в рейтингах та обзорах бк на сайті «Стратегія.Ком» або інших профільних ресурсах, де фахівці регулярно перевіряють букмекерські контори і відсіють сумнівні варіанти.
  • 📊 Коефіцієнти та маржа, ліміти. Слід розуміти, що різниця в коефіцієнтах на 0.05 при ставці на 1000 гривень збільшує виграш на 50 гривень. У довгостроковій грі це суттєво впливає на банк (100 успішних ставок принесе гравцеві додаткові 5 000 гривень), і це є найважливішим. Під маржею слід розуміти комісію букмекера, чим вона менша, тим вище коефіцієнти.
  • 💬 Відгуки. Витратити час та передивитись відгуки від реальних гравців. Не лише останні, а за минулі роки. Дійсний коментар гравця не важко відрізнити від замовного.
  • 🔍 Лінія та розпис. Основні спортивні дисципліни притаманні більшості бк, проте найважливішим моментом тут є розпис для кожної події. Вузька спеціалізація дає найкращий результат в грі, наприклад, ставки на порушення.
  • 💲 Виведення коштів та поповнення рахунку в БК. Зручність платежів є невід’ємною частиною комфортної гри. Контора повинна мати кілька зручних та завжди доступних платіжних методів у країні гравця. Наприклад, поповнення або вивід коштів на картку ПриватБанку в Україні. Набирають суттєву популярність і платежі у криптовалюті. І, звісно, повна відсутність або мінімальна комісія по транзакціях.

Що стосується бонусів для новачків та бонусних програм в цілому, то аналітики «Стратегія» радять не приділяти цьому велике значення при обранні букмекерської компанії. Більшість букмекерів пропонують великі бонусні суми новачкам – до 100 і навіть 200 доларів або декілька тисяч гривень. Проте, умови їх отримання іноді неймовірні і шанси на реальне отримання наближені до нуля. Граючи в бк з великими коефіцієнтами гравець за деякий час отримає набагато більше, ніж сума примарливого бонуса.

Як використовувати рейтинги БК і не стати жертвою шахраїв?

Крім того, що гра на ставках є ризикованою розвагою та може викликати залежність, на цьому ринку присутні і шахраї, які намагаються шляхом обману заволодіти чужими коштами. Існують декілька основних правил, які допоможуть уникнути шахрайства на ставках.

  1. Букмекерські компанії з поганою репутацією та різноманітні сайти шахраїв. Експерти «Стратегія.ком» пропонують список «чорних букмекерів», куди попадають ненадійні та сумнівні компанії, а також бк з низьким рейтингом, які також краще обходити стороною. Таким чином, звіряти майбутніх кандидатів можна рейтингами БК на вказаному сайті.
  2. Однією з найбільш популярних схем-шахрайства є продаж прогнозів на матчі, різноманітних «вірняків» та «договорняків». Класична схема полягає в продажу 2-х протилежних прогнозів на один і той самий різним особам. В результаті одна особо залишається задоволена, а інша втрачає гроші, проте отримує в якості компенсації наступний прогноз безкоштовно. Коли шахрай повністю себе дискредитує, він попросту зникає і з’являється під новим ім’ям. Від останніх сумнівних прогнозів слід одразу відмовитись у зв’язку з тим, що така інформація фізично не може потрапити до інтернет-користувачів.
  3. Граючи з України, можна перевірити букмекера на сайті Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей. Також не слід забувати, що для гри в легальній конторі в Україні допускаються гравці віком від 21 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *