Українські біржі, які заслуговують уваги з боку трейдерів

Український цифровий сектор стрімко розвивається, тому трейдери можуть обирати для торгівлі цифровими активами з широкого набору сервісів. Якщо вас цікавить криптовалюта, сайт, який функціонує у ролі біржі, сьогодні пропонує розширені можливості для торгівлі та інвестування.

Популярні біржі криптовалюти: WhiteBIT

Торгова криптоплатформа WhiteBIT – одна з найбільших криптобірж в Європі. Сьогодні такий криптомайданчик створює унікальні можливості для спотової та маржинальної торгівлі, інвестування та роботи з ф’ючерсами. Основні характеристики української біржі криптовалют, які варто знати:

  • Широкий вибір активів. Торгова платформа пропонує широкий спектр криптовалютних пар для торгівлі – більш 350.
  • Рівень безпеки. Представлена українська криптобіржа входить у трійку найбезпечніших світових платформ, що гарантує безпеку збереження активів та персональних даних, виконуваність угод.
  • Низькі комісії. Торгова комісія складає 0,1%. Цей показник – один із найнижчих серед торгових майданчиків.

Криптовалюта онлайн доступна як для активного трейдингу, так і для отримання пасивного доходу. На основі діючого функціоналу ви можете відпрацювати власні торгові стратегії, використовуючи демо-рахунки. Біржа WhiteBIT – оптимальний варіант як для професійних трейдерів, так і новачків.

KUNA

Сьогодні ця платформа вважається однією з найстаріших, бо вона функціонує без перебоїв з 2014 року. Біржа криптовалют пропонує власні програми для інвестування, а також відкриває можливості для торгів. Користувачам пропонується близько 30 криптовалют та декілька фіатних варіантів для створення торгових пар. Особливості ресурсу:

  • Локальна підтримка. Для користувачів з України це може бути перевагою через місцеву підтримку та простоту операцій з гривнею (наприклад, придбання BTC в грн.).
  • Широкий вибір методів оплати. Наявність таких способів оплати як банківські перекази, картки, може забезпечити більшу гнучкість для користувачів.
  • Простота та зручність сервісу завдяки зрозумілому та простому інтерфейсу.

Ціни криптовалют наближені до ринкових, а торгова комісія зафіксована на рівні 0,25%, проте її можна зменшити, використовуючи преміум-акаунт.

QMALL

Порівняно новий, але зручний та функціональний сервіс, який відкриває можливості для активного трейдингу та пасивного заробітку. Ресурс підійде як для початківців, так і для професійних трейдерів. Особливості криптоплатформи:

  • Зручне управління цифровими активи, можливість побудови торгової стратегії.
  • Технічна підтримка. Можливість отримати підтримку та консультації від експертів у криптоіндустрії та блокчейн-проєктах.
  • Зручний інтерфейс. Інтуїтивно зрозумілий та зручний інтерфейс для користувачів.
  • Професійна технічна підтримка з миттєвим вирішенням більшості питань.

Зверніть увагу, що на кожному майданчику ви зможете дізнатись новини криптовалют, аналітику та більшість даних, які необхідні для побудови торгової або інвестиційної стратегії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *