Термобілизна Accapi — для тих, кому важлива гнучкість у своїх рухах

Італійська компанія «Аккапі», що вийшла на ринок ще у 80-х і почала свою діяльність із сімейного бізнесу з виробництва шкарпеток, сьогодні має у своєму активі найпередовіші технології та великий асортимент преміальної продукції, це жіноча, чоловіча термобілизна Accapi та дитяча. Виробник пропонує лінійки для різних активностей. Незмінним залишається тільки одне — підвищена функціональність і ефективність під час контакту з м’язами тіла.

Термобілизна Accapi: особливості моделей і матеріалу

Для виготовлення термобілизни цієї марки використовують не тільки матеріали природного походження (вовна, бавовна, шовк), а й найсучасніші напрацювання у сфері синтетичних тканин (прималофт, кордура). Але секрет успіху цієї продукції криється в низці унікальних тканин, розроблених фахівцями компанії.

Колекції відрізняються різними характеристиками, тому кожен може підібрати варіант для різних умов використання:

  • Лінійка X-Country. Вироби вирізняються підвищеною еластичністю і компресією завдяки застосуванню ниток різної товщини та безшовному об’ємному плетінню. Моделі підходить для велоспорту, лижників, бігу, альпінізму.
  • Серія Ergoracing. Спеціально розроблена для підтримки м’язів під час занять серйозними фізичними навантаженнями. Відмінна теплоізоляція, швидке відведення вологи та зональна компресія — головні переваги цієї лінійки. Підходить для зимових активностей. До колекції також входить модель Ergowool, створена на основі вовни мерино, з високими теплоізоляційними показниками.
  • Лінійка Polarbear. Це вироби з волокон, схожих за структурою з шерстю білого ведмедя. Такі моделі є ідеальними для носіння в суворому зимовому кліматі, за низької активності. Термобілизна для чоловіків підійде для зимової риболовлі.

Численні експерименти та дослідження, проведені фахівцями бренду, дали змогу створити ергономічну термобілизну, яка звичайному покупцеві може здатися чарівною. Вона сприяє поліпшенню постави, підтримує м’язи та суглоби. І це не зі світу фантастики, а реальний продукт сучасних технологій.

Чоловіча термобілизна Аккапі — переваги функціональних виробів

Дизайнери та інженери компанії невпинно працюють над тим, щоб натільна білизна задовольняла повною мірою не тільки запити спортсменів, а й усіх шанувальників активного способу життя. Завдяки унікальному волокну Nexus ES, яке використовується в кожній моделі, забезпечує:

  • правильну регуляцію температури тіла;
  • ефективно відводить вологу;
  • знижує навантаження на суглоби та м’язи;
  • має високі теплоізоляційні властивості;
  • підвищує динаміку взаємодії рідин в організмі.

Завдяки набору таких переваг у термобілизні ефективніше тренуватися, енергія витрачатиметься набагато менше. А великий вибір моделей дає змогу підібрати варіант для будь-якого випадку і для будь-яких активностей. Крім ефективної взаємодії з організмом, цей одяг анатомічно лягає на тіло, його порівнюють з другою шкірою, він м’яко облягає, створює необхідну компресію в певних ділянках, не натирає і добре відводить вологу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *