Чоловічі браслети срібні – те що треба для сильної статі

Ювелірні прикраси – то не тільки про жінок. Джентльмени також доповнюють свої образи стильними аксесуарами. І інколи, підібрати вдалий елемент ювелірного арсеналу для чоловіка ще складніше ніж для жінки.

Добре що існують універсальні рішення, такі як чоловічі срібні браслети. Консультанти Zlato «проведуть» вас по колекціям відомих брендів. Оцінити вироби є можливість по фото, а завдяки детальному опису ви дізнаєтеся який тип плетіння використовується, кількість металу і яке саме покриття нанесено на срібло щоб досягти того чи іншого візуального ефекту. І ви будете здивовані наскільки багатогранні чоловічі колекції.

І для себе – я для презенту

Саме так. Купити чоловічі срібні браслети ідея виникає у багатьох споживачів. Хтось хоче поповнити власний арсенал прикрасою яка не вийде з моди і навіть через дуже велику кількість років після покупки не втратить свого акуратного зовнішнього вигляду. А комусь треба знайти щось дуже класне на подарунок. І якраз срібні браслети для чоловіків – те що треба.

Для того щоб максимально розширити асортимент, виробники використовують різні покриття такі як:

  1. Позолота;
  2. Родій;
  3. Чорніння.

Це ще не все. Головна родзинка будь-якого ланцюжка – це плетіння. Причому не має значення це ланцюжок на шию чи на руку. Саме від обраного типу плетіння залежить і його зовнішній вигляд, і ціна, і крутість.

Майстри використовуються як машинне плетіння так і ручне. В залежності від цього ланцюжки представлені у сегментах:

  • Преміальних;
  • Середньому;
  • Бюджетному.

В принципі, всі вироби якісні, так як для виготовлення використовується срібло 925 проби. Але безперечно є моделі супер дорогі, які відрізняються складністю виконання, чи занадто вже розкішним декором (вставки з коштовного каміння, наприклад). Та як правило, чоловіки рідко вибирають такі супер розкішні аксесуари, тим більше якщо планують їх носити на кожен день, до спортивних нарядів чи ділових луків.

Перерахувати всі види плетіння яке використовуються при створенні чоловічих серій досить важно, бо тут багато варіантів. Крім того майстри золотих справ завжди знаходять час для експериментів. Тобто придбати вийде моделі з міксованими металами, покриттями, видами з’єднання кілець і ланок.

Якщо ви шукаєте класний екземпляр для себе – слід орієнтуватися на власні смакові уподобання та бюджет. А якщо ви в пошуках аксесуару для презенту – скористайтеся рекомендаціями експертів Zlato. Вони не тільки допоможуть підібрати саме те що сподобається отримувачу презенту, але і допоможуть вам оптимізувати витрати на придбання ювелірного виробу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *