Чи можна заробити на криптобіржі разом Binance?

Криптобиржа

Весь 2022 рік криптовалютний ринок лихоманить в силу різних причин. Згадаймо банкрутство,  скажімо, криптовалюти Luna на 95%, а також декількох знакових криптобанків. Загалом за цей рік капіталізація крипторинку обвалилася втричі – орієнтовно з 2,3 трлн до 800 млрд доларів (За даними криптовалютного порталу CoinMarketCap).

BINANCE

Проте, останнім часом з’явились симптоми позитивних змін на крипторинку. Одна з найпопулярніших криптовалютних бірж у світі Binance демонструє рух до змін і стабілізації ринку. Навіть, не дивлячись на новини про крах найближчого конкурента FTX.

Криптобиржа

Бінанс має власну платформу, з функціоналом якої потрібно спочатку трішки «погратися», але  розібравшись – ви будете задоволені роботою. Щодня з нею працюють сотні тисяч трейдерів з усього світу. Центр біржі знаходиться в Гонконзі.

Серед головних переваг у роботі Бінанс можна назвати стабільність (консерватизм) і низьким комісійним. Відсутність звинувачень з боку регуляторів, які багато років розслідують бізнес криптобіржі говорить про те, що у компанії все не так погано, як вважають критики. Активна робота Binance з контролюючими органами також дозволяє припустити, що власники торгової платформи ретельно стежать за її здоров’ям.

YOBIT

Поглянемо на ще одного брокера  – криптобіржу Yobit. Це ще одна крупна криптовалютна біржа, заснована 2014 року на Панамі. За весь цей час не було зафіксовано жодного взлому. Серед переваг цього брокеру можна назвати фіксовані торгові комісії та можливість торгувати без верифікації.

Криптобиржа

Кошти на рахунку можна зберігати у будь-якій криптовалюті.

На відміну від Бінанс, у Yobit є російськомовний Телеграм-чат для користувачів.

Представлені всі основні канали введення/виводу коштів, включаючи банківські картки та електронні гаманці. Торгувати на платформі можна без верифікації даних користувача.
Отже, на прикладі Binance і Yobit можна заробляти кошти, як новачку на крипторинку, так і досвідченим гравцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *