Влада Зінченко: Дні російської агресії ми не забудемо і не пробачимо ніколи

Відома українська журналістка Влада Зінченко вперше сходила на футбол з донечкою. Вона написала пост, в якому зізналась, що обов’язково буде розповідати їй про нелюдські поступки, які робили росіяни на території України.

“Про цей день я обов’язково розкажу своїй донечці. Вона знатиме, що в цей день, багато років тому, вона вперше прийшла на стадіон де грав її тато. Окрилений підтримкою він відзначився результативним пасом і його команда перемогла суперника.

А ще, в цей день нашу рідну країну бомбили і нищили. На нашій території випалювали життя окупанти, злі росіяни. Не путін, не політики, а росіяни. Це вони, в цей весняний день вдарили ракетами по Одесі, там загинуло немовля. Тій дитинці мама вже не розкаже, що таке добро і зло.

Ми продовжуємо жити і переживати радісні моменти. Але не відчуваємо себе радісними чи щасливими жодної секунди, поки вороги топчуться по нашій землі. Діти в Україні в цей день повинні усміхатись, пізнавати світ, тішити своїх батьків і бути щасливими. Натомість вони ховаються у підвалах, бояться, сумують і навіть гинуть. Бо зло так захотіло…

Про цей день я розповідатиму доньці коли Україна буде вільною і наш суперник вже буде переможеним. Пройде вже чимало часу, але ці дні ми не забудемо і не пробачимо ніколи“, – написала Влада Седан.

На даний момент її інстаграм-акаунт закритий. Публікуємо скрін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *