Футболістка збірної України перейшла до французського клубу

Гравчиня збірної України Ірина Кочнєва поповнила ряди футбольного клубу Реймс з Франції. Варто відзначити, що за цю команду грає ще одна Українка Тетяна Романенко.

Про перехід оголосив офіційний сайт французського клубу. Відзначається, що з початком війни Тетяна просила президента команди допомогти своїм колегам-футболісткам з українських клубів.

“Насамперед, я хочу подякувати президенту клубу, Тані, тренеру та ФФФ за те, що вони дозволили мені приїхати до Реймсу. Я була тут лише один день, але я відчувала себе дуже бажаним гостем”, – зізналась Ірина.

В новому клубі вона буде грати під номером 25. В січні вона змінила Житлобуд-1 на Кривбас, проте через військові дії офіційно дебютувати за команду з Кривого Рогу не зуміла.

За Житлобуд-1 Ірина Кочнєва грала з 2017 року. Всього за харківський клуб в чемпіонатах України провела 78 матчів, забила 27 голів; 13 матчів в Кубку (3 голи) та 16 матчів в Лізі Чемпіонів (2 голи). Також виступала за Легенду Чернігів та Інтеграл (Вінниця). За кар’єру тричі вигралава чемпіонат України та двічі Кубок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *