Українська футболістка підписала контракт з польским клубом

Польский клуб Лехія Гданськ взяв в аренду у іншого клубу з цього міста Лотоса українку Вікторію Худу. Тривалість аренди не вказана.

“Я дуже радий, що нам нарешті вдалося завершити усі офіційні питання щодо трансферу української футболістки з клубу Лотос Гданськ. Вікторія Худа дуже технічна та талановита, швідкісна і досить універсальна гравчиня. Її приїзд принесе команді досвід, з одного боку, і ковток свіжого повітря, з іншого, що позитивно вплине на команду та нашу гру, а отже, допоможе досягти наших цілей на цей сезон.

Віка – дуже відкрита та життєрадісна людина, ми ще не дуже добре знаємо один одного, але щодня відчуваємо, що наші взаємини з нею стають все кращими. Гравці також сприйняли її дуже добре, вони роблять все, щоб вона почувалася в нашій команді як вдома“, – цитує наставника Лехії Роберта Бандровського сайт womensfootball.com.ua.

Вікторія – вихованка львівскього футболу. Грала в Україні за Родина (Костопіль), Львів’яночу, Янтарочку (Новояворівськ), Ладомир та ПФК Львів. В 2018 році її було визнано найкращою футболісткою Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *