Анна Петрик: Ми зробили висновки з минулих матчів, хочу нашим позитивним результатом підбадьорити всіх українців

Футболістка збірної України Анна Петрик в коментарі для сайту Епоха Футбола поділилась емоціями від перельоту з Ісландії до Польщі, де проводить збір національна команда, а також відмітила інтенсивність ісландської ліги і пригадала попередні матчі проти Шотландії і Угорщини.

– Минулими вихідними тобі довелось за короткий термін перенести п’ять перельотів. Як після такої кількості часу в небі і змін часових поясів твій стан?

– Переліт був дійсно дуже важким, але думка про те, куди я лечу і навіщо, надавала сил та терпіння)
Я швидко адаптувалась і почуваюсь добре. Проте, коли була в дорозі, то зписала себе до групи літніх людей, зараз розумію, що помилилась і це тішить (посміхається – прим.).

– В чемпіонаті Ісландії була поразка від прямого конкурента Валюра, а також досить сенсаційна від Кеблавіка. Той же Валюр поступався Тор/Ка, який йде восьмим. Можна сказати, що чемпіонат Ісландії куди рівніше за нашу Вищу лігу?

Так, ми поступились декілька разів у першому колі. Це не може не засмучувати. Кожна гра чемпіонату важка і неважливо, що перемогли 4:0 чи програли 0:1, завжди виснажений після гри максимально.
Важко звикнути, тому що інколи не встигаєш відновлюватись між іграми, сильний та насичений чемпіонат.

– Матчі проти Шотландії та Угорщини були першими для Луїса Кортеса. В Шотландії декілька секунд не вистачило для перемоги, а збірна Угорщини реалізувала всі свої моменти в перші 30 хв після чого було вже важкувато повернутись в гру. Які спогади в тебе про ці поєдинки?

Дуже добре пам‘ятаю ті дві гри, яких результат був незадовільний. Прикрий результат в збірній засмучує в рази більше, особисто мене.

Я знаю, що на кожній грі кожна з дівчат віддає всю себе, але на сьогоднішній день потрібно віддати більше ніж максимум і будь-якою ціною здобути перемогу. Ми зробили висновки з минулих матчів, розібрали, продивились все і готові виправити це.

Дуже хочу нашим позитивним результатом підбадьорити всіх українців. Перемоги на спортивних аренах це тільки початок. Вірю, що скоро буде найголовніша перемога країни, яку принесе нам ЗСУ. Слава Україні”, – сказала Анна Петрик.

Матч кваліфікації КС-2023 проти Шотландії пройде 24 червня, а проти Угорщини 28 чеврня. Обидва матчі відбудуться в польському місті Ряшів.

Фото: фейсбук ФК Брейдаблік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *