Дідьє Дрогба пояснив, чому Мбаппе так себе поводить

Кіліан Мбаппе

Легенда лондонського Челсі Дідьє Дрогба на тлі чуток про скандал Кіліана Мбаппе з ПСЖ вважає, що француз через молодість заслуговує на поблажливе ставлення, інформує freezmi.io.

“Я думаю, що Мбаппе шукає поваги. Не забувайте, що він ще молодий, він помилятиметься, але треба бути поблажливим до нього. Це гравець збірної Франції, який подарував своїй країні титул чемпіона світу. Отже, треба заспокоїтися“, — наводить слова івуарійця Daily Post.

Раніше повідомлялося, що Мбаппе незадоволений тим, що клуб не виконав обіцянки, дані форварду під час підписання нового контракту. Через це Кіліан має намір залишити табір паризької команди.

Збірна Франції у 2018 році виграла чемпіонат світу. Тоді Кіліан Мбаппе відіграв всі 7 матчів на Мундіалі і забив чотири м’ячі.

44-річний Дрогба завершив кар’єру в 2018 році. За Челсі нападник виступав з 2004 по 2012 рік, а також в сезоні 2014/2015. В АПЛ за “синіх” провів 254 матчі і забив 104 голи. Також грав за Ле Ман, Генгам, Марсель, Шанхай, Галатасарай, Монреаль та індійський Фінікс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *