“Зламав ніс і бив ногою”: дівчина футболіста ФК Балтика звинуватила його у домашньому насильстві (Фото)

Крістіна Куддус, дівчина нападника ФК Балтика Гоча Гогрічіані, повідомила про побиття з боку футболіста, інформує фрізмі.іо.

Він зламав мені носа. Навмисно. Я повернулася після операції, у мене був гіпс і він знову травмував мені його. Вдавлював рукою з усієї сили всією вагою, стоячи з мене, також з ноги бив з усієї сили по інших частинах тіла.

На стегні величезна гематома, душив мене, загрожував, що задушить. Скажіть, хіба це варто бути членом команди, хіба це не ганьба для спортсмена?“, – сказала вона.

“Я була не лише його дівчиною, ще агентом та особистим тренером, яка повністю відповідала за його план харчування, тренувальний план паралельно до тренувань Балтики“, – додала Крістіна Куддус.

Гоча Гогрічіані уже відсторонений від клубу. Якщо дівчина подасть до суду, що і планує зробити, його можуть ув’язнити за нанесення важких тілесних поранень.

22-річний форвард є вихованцем московського ЦСКА. Також грав за російські Акрон і Текстильщик. Його батько Гоча Гогрічіані-старший відіграв 9 матчів за збірну Грузії у 90-ті і забив 2 голи, але син взяв російське громадянство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *