Сім голів в одні ворота: огляд гри Шахтар – Пантери (Відео)

Шахтар - Пантери

У матчі Вищої жіночої Ліги у селищі Щасливе донецький Шахтар приймав ФК Пантери з Умані.

Шахтар – Пантери – 7:0 (2:0)

Голи: 1:0 Луцан (17), 2:0 Молодюк (43), 3:0 Головач (52), 4:0 Головач (54), 5:0 Викалюк (69), 6:0 Викалюк (77), 7:0 Викалюк (80)

«Шахтар»: Клімова (Устінова, 46), Луцан, Геник, Масловська (Кравчук, 62), Заборовець, Старухіна, Мохнач, Янєва (Чендей, 62), Молодюк, Головач (к), Викалюк

Стартові хвилини тривали в доволі рівній боротьбі. Гості з Умані непогано проявили себе в захисті, а можливо, дався взнаки щільний ігровий графік, тому підопічні Заєва цього разу не змогли забити швидкий м’яч. Та однаково перевагу «оранжево-чорні» втілили в голи ще до перерви. На 17-й хвилині після кутового справа Софія Луцан виграла повітря і завдала удару головою.

Першу спробу заблокували захисниці, а повторний удар – уже ногою – досяг цілі. 1:0 – дебютний гол Софії за «Шахтар». Наприкінці тайму в роздягальню забила і найактивніша гравчиня тайму Єлизавета Молодюк, яка прийняла м’яч на лінії штрафного, змістилась праворуч і завдала влучного удару здалеку – 2:0.

У перерві Роман Заєв зробив заміну на останньому рубежі: замість Клімової вийшла Устінова, але суперник, як і в першому таймі, майже не турбував голкіпера господарів. Натомість «Шахтар» продовжував володіти ініціативою і досить швидко зняв усі питання щодо переможця зустрічі. На 52-й та 54-й хвилинах «оранжево-чорні», наче під копірку, провели дві гольові атаки: Викалюк віддавала передачі зі своєї половини поля на Головач, а Вікторія втікала від захисниць й холоднокровно реалізовувала свої спроби – 4:0.

А потім і Викалюк спробувала себе в ролі бомбардирки. Марія змістилась з правого флангу в центр і протягом 11 хвилин оформила хет-трик!

7:0 – переконлива перемога жіночої команди «Шахтаря». Підопічні Заєва набирають 12 очок, а наступну гру 30 вересня проведуть на виїзді з «Динамо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *