Гол прямим ударом з кутового в огляді гри Шахтар – Ладомир (Відео)

У 13-му турі чемпіонату України серед жінок Шахтар приймав у Щасливому Ладомир.

Шахтар (Донецьк) – Ладомир (Володимир) – 6:1 (2:0)

Голи: 1:0 Головач (34), 2:0 Головач (39), 3:0 Головач (46), 4:0 Головач (58), 5:0 Молодюк (62), 6:0 Молодюк (71), 6:1 Козуб (74, а/г)

Господарки розпочали гру досить активно й одразу взяли м’яч під свій контроль. Однак тривалий час створити небезпеку біля воріт «Ладомира» не вдавалося. Кілька напівмоментів мала Наталія Чендей, найгостріший з яких – нереалізований вихід віч-на-віч.

Гол напрошувався, але вийшов вкрай незвичайним: на 34-й хвилині донеччанки заробили кутовий зліва, і Вікторія Головач прямим ударом з корнера закрутила м’яч у ворота – 1:0. І вже за 5 хвилин дівчата «Шахтаря» подвоїли перевагу: новачок команди голкіперка Анастасія Клімова ударом від воріт вивела Головач сам на сам із воротаркою суперника, і капітан «оранжево-чорних» оформила свій 10-й гол у чемпіонаті – 2:0.

А одразу по перерві нестримна Головач відзначилася втретє: отримавши передачу від Молодюк, вона увірвалася зліва до карної зони і влучно пробила у дальній кут – 3:0. Але на цьому найкраща бомбардирка «гірників» не зупинилася і вже на 58-й хвилині у схожій атаці, але тепер з чудового паса Вегерич, забила знову – покер Вікторії Головач! 

Підтримала запал свого капітана Єлизавета Молодюк: на 62-й хвилині вона з передачі Головач вколотила м’яч під поперечину (5:0), а на 71-й після прострілу справа влучним ударом у нижній кут зробила дубль (6:0). Одразу після цього прикрий гол залетів у ворота донеччанок: під час подачі зі штрафного Козуб у боротьбі із суперницею зрізала м’яч у власну сітку.

На 77-й хвилині Роман Заєв дав можливість дебютувати за «Шахтар» Юлії Семенюк та 15-річній Єлизаветі Масловській. Нагоду відзначитися мала інша гравчиня, яка з’явилася на заміну, – Анастасія Астахова, спробу якої потягнула воротарка. Також шанс мала Семенюк, але її удар останньої миті накрила захисниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *