Дубль Калініної в огляді гри Шахтар – Ворскла (Відео)

Шахтар - Ворскла

Сьогодні, 26 жовтня, відбувся поєдинком 1/2 фіналу Кубка України між Шахтарем та Ворсклою.

Шахтар – Ворскла – 0:2

Голи: Калініна (16, 85)

Матч розпочався зі стартового тиску гостей із великою кількістю стандартів, однак Устінова із захисницями справлялися з домінуванням «Ворскли». Утім підопічні Зінченко відкрили рахунок: на 16-й хвилині Калініна обіграла Геник і точним ударом уразила кут воріт «Шахтаря».

Після пропущеного м’яча «оранжево-чорні» зламали перебіг матчу й створили дві стовідсоткові нагоди: Молодюк сам на сам із голкіперкою вивела Головач, але Єлизавета влучила в штангу, а потім Молодюк уже сама увірвалася до чужого штрафного з флангу, однак з гострого кута пробила неточно. У підсумку команди пішли на перерву з мінімальною перевагою полтавок.

У другій половині матчу «Ворскла» виглядала впевненіше і більше володіла ініціативою. Почергово своїми нагодами не скористалися Корсун і Котяш, підключаючись до стандартів. Активна Андрухів також не могла забити, хоч кілька разів ішла на зближення з воротами Устінової.

Атакувальний потенціал «Шахтаря» не зміг утілитись у небезпечні моменти та голи, а «Ворскла» забила наприкінці гри: Устінова перевела в поперечину сильний удар від Кравчук, а Калініна переправила м’яч у ворота.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *