Роман Григорчук висловився про розгромну перемогу над Поліссям у 22-му турі УПЛ

Роман Григорчук

Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував перемогу над «Поліссям» (4:1) у 22-му турі УПЛ.

– Все добре, настрій добрий. У всіх хлопців, бачу, добрий настрій, бо ми не вигравали, і десь ми програли такі матчі, які не мали програвати. У тих матчах у нас якраз не було виконання.

Сьогодні на початку гри десь собі ми були з таким аналізом, що знову ми 1-й тайм почали дуже здорово. Ми не забили стільки моментів уже на початку гри, не хотілося щоб це продовжувалося. Слава Богу, що далі було виконання краще, і як наслідок – перемога, забиті голи. Це все здорово.

– Сьогодні ваша команда продемонструвала чи не найкращу гру в цьому році. Як ви думаєте, в чому секрет, що на це повпливало?

– Так, ми зіграли, бо і голи позабивали, і такі були яскраві гарні ходи, логічні, в нашому стилі. Напевно, я можу погодитися з вами в тому, що це було найкраще відображення того футболу, в який ми хочемо грати. Але, звичайно, при цьому був і ряд таких моментів, які треба допрацьовувати. Сьогодні головне – перемога, звичайно.

– Як використовували період міжнародної паузи? Над чим працювали?

– Працювали. Працювали багато. Навіть вам зізнаюся, що було таке відчуття перед грою, що так попрацювали, що все… якийсь такий жаргон буде, але так, щоб людям було зрозуміло: відчував, що все лягло. Якось воно так все добре пішло. Було видно на полі, що наслідки роботи якісь були, було сьогодні покращення.

– Влітку ваш контракт з одеською командою завершується. Чи отримуєте якісь пропозиції від інших команд? Поділіться вашими планами на майбутнє.

– Та я не можу планами поділитися, бо в мене немає планів поки ніяких. Я не звертаю уваги на те, що пишуть. Я вам це щиро говорю: для мене страшенно важливо, щоб ми для одеситів, для наших фанатів зробили те, що вони хочуть.

І доки в нас ці шанси є, то ми, звичайно, стараємося, будемо прагнути на кубок добитися результатів, в УПЛ піднятися в турнірній таблиці. А далі побачимо. Зараз нема що загадувати. Я не маю вам, що сказати, бо реально я планів не маю, – сказав Григорчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *