Наставник Полісся пояснив причини розгромної поразки від Чорноморця у 22-му турі УПЛ

Сергій Шищенко

Виконувач обовʼязків головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував поразку від «Чорноморця» (1:4) у 22-му турі УПЛ.

– Хочу вибачитися перед нашими уболівальниками, перед президентом клубу. Це моя провина, я повністю беру відповідальність за сьогоднішній результат.

У нас не вишла гра, особливо в 2-му таймі. У 1-му таймі епізодично в нас виходило те, що ми планували. Були непогані підходи до воріт, але ми не скористалися своїми можливостями, які були. А 2-й тайм, я вважаю, був провальний. Будемо аналізувати, розбиратися, що відбулося.

– Ваше враження перше: в чому саме проблема сьогодні?

– Ми будемо розбиратися. У нас було кілька проблем зі складом. Чоботенко відсутній був, Тейлор травма, Шабанов травма. Збірники приїхали в різних кондиціях, тому в нас не було часу підготувати їх так, як ми хотіли. Нам не вдалося зовсім у 2-му таймі показати той футбол, який ми планували на сьогоднішню гру.

– Чи вплинуло на це вилучення?

– І вилучення вплинуло. Ми десь психологічно були подавлені. Хотіли відігратися, були моменти непогані, коли рахунок став 1:3. Забий ми 2-й гол – була б інша ситуація, а так пропустили 4-й – і вже повністю контроль гри пропав.

– Як плануєте морально виводити команду з такої кризи?

– Нам потрібно рухатися далі. У нас історичний матч за потрапляння у фінал Кубка України, тому будемо відновлюватися й готуватися вже до гри з «Ворсклою», – сказав Шищенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *