Андрій Павелко погрожував власнику українського клубу після сенсаційної перемоги над Кривбасом

Андрій Павелко УАФ

Колишній власник Перемоги (Дніпро) Феміс Сагіров пригадав, як отримував погрози від тодішнього президента УАФ Андрія Павелка.

Це все залежить від клубів, договірняки є скрізь. Не можна вішати ярлики на кіпрський футбол. У нас що, в Україні, мало договірних матчів було? Перед кожною якоюсь значущою грою, я попереджав своїх гравців, що знаю, про те, що навколо деяких ігор ходять гроші, які ми ніколи не беремо. Але все одно гравців намагалися підкупити. Пам’ятаю, як Перемога у Другій лізі обіграла вдома Кривбас – 1:0.

Це була наша дебютна перемога та перший забитий м’яч у профі. Після гри мені зателефонував Павелко. Я думав, хоче привітати нас із перемогою, а він в трубку кричати почав: “Що ви витворяєте? Ви хоч знаєте, чия це команда?”. Напевно, натякав, що президентська. Погрожував санкціями, я був у шоці.

У другому колі ФК Перемога була вже без турнірних завдань. Після того, як я вигнав Тарана, ми поїхали на гру до Кривого Рогу. Нас там чекало справжнє пекло. До 23-ї хвилини Кривбас нам пробив два пенальті, один із яких потягнув воротар, а інший просто придумав арбітр. Ми програли ту гру 0:1, але хочу віддати належне молодим хлопцям, які бились проти всіх, проти системи і т.д.” – поділився Сагіров у інтерв’ю Українському футболу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *