Віце-президент Кривбаса розповів, де клуб планує грати матчі єврокубків

Віце-президент Кривбаса Артем Гагарін розповів, що клуб опрацьовує варіант проведення матчів єврокубків у Німеччині у разі кваліфікації команди за підсумками сезону.

“Ми вийдемо в єврокубки і будуть якісь зміни? Так не буває. Щоб вийти в єврокубки, потрібні зміни вже зараз. Ми вже шукаємо додаткових спеціалістів у клубну структуру, десь розширюємось, як окремий департамент маркетингу. Зараз дуже багато робимо роботи: на наших клубних аренах, з нашими партнерами. Треба підходити до єврокубків готовими. На жаль, не всі українські клуби так чинять. Так сталося, якщо брати попередні сезони”.

“Зараз ми вже більш конкретно опрацьовуємо варіант грати в Німеччині. По-перше, там багато промислових міст, таких як Кривий Ріг. По-друге, багато клубів зі схожою історією. Навіть гранди, які зараз перебувають на межі зникнення. Для них історія з відродженням Кривбаса як промінчик надії, що й у них все буде добре. Нехай за сім років, але все буде”.

“Також розглядали варіант грати у Польщі та навіть в Англії. Так, Британія – це далеко, але там дуже люблять футбол, та й загалом дуже підтримують Україну, тому ми ще можемо повернутися до цього варіанту”.

“Стадіон “Гірник” ми майже добудували. Нова трибуна готова на 80 відсотків. Якби не війна, то їх було б уже дві, а потім – підігрів поля. Плануємо розпочати будівництво ще однієї трибуни з фундаменту, який виконуватиме ще одну важливу функцію – бомбосховища. Це дозволить збільшити кількість глядачів на стадіоні”.

“Для мене серед бажаних суперників все чітко та ясно: Ліверпуль, Барселона. Це було б кайфово побачити Кривбас на полі проти цих топ-клубів. Але саме у Кривому Розі. Ми вже грали нещодавно з дівчатами, ЖФК Кривбас, у Лізі чемпіонів. Але прибутку від цього взагалі ніякого, лише витрати”.

Кривбас посідає друге місце в Українській Прем’єр-лізі, набравши 43 очки. У наступному турі команда Юрія Вернідуба зіграє на виїзді із Вересом 30 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *