Гравець Металіста прокоментував результат матчу Першої ліги проти Кременя

ФК Металлист

Хавбек харківського «Металіста» Максим Багачанський прокоментував результат матчу Першої ліги проти «Кременя» (0:0). Також півзахисник назвав цілі команди на другу частину сезону.

 Гра була незвичайна, ніби у баскетболі матч був поділений на чотири відрізки. Які твої емоції за його підсумком?

– Справді, це був дуже важчий матч, багато пауз, але нічого не поробиш з цим — зараз такий час. Та якщо говорити про саму гру, то в цілому наша команда зіграла нормально.

 Нічийний результат для «Металіста» вважаєте позитивним чи все ж таки є невдоволення?

– Ні, наша мета у будь-якому матчі — виходити й перемагати. Але у Кременчуку виконати це завдання не вдалось. Та ми будемо продовжувати грати у свій футбол і віримо, що далі будуть перемоги.

 За твоїм відчуттям, як себе показала команда у цьому поєдинку? Чи далеко ви зараз від своїх оптимальних кондицій.

– Важко відповісти. Зараз буде перехід на натуральне поле, адже ми провели збори та з «Кременем» зіграли на штучному газоні. Та, на мою думку, в цілому команда в хороших кондиціях. Час покаже, але за моїм відчуттям, «Металіст» готовий до цих випробувань.

 Що вам сказав головний тренер після матчу?

– Перший тайм не дуже відповідав тому, про що ми домовлялись перед грою, на що очікував Андрій Анатолійович. Але у другому почались атаки з нашого боку, ми стали діяти набагато агресивніше й активніше попереду. В цілому він подякував команді за гру та похвалив за цей другий тайм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *