Не Судаков: футболіст Шахтаря потрапив до сфери інтересів клубів АПЛ, – Віктор Вацко

ФК Шахтар

Голкіпером Шахтаря Дмитром Різником цікавляться два клуби-середняки Англійської Прем’єр-ліги.

Повідомляється, що донецький клуб вже зараз активно шукає заміну воротареві та має намір зупинити вибір на кандидатурі Кіріла Фесюна. Гірники можуть заплатити Колосу за молодого голкіпера 2-3 мільйони євро.

Про ймовірний літній переход Фесюна до табору Оранжево-чорних повідомлялося днями. Сам 21-річний футболіст цю інформацію не підтвердив, але й не спростував, заявивши, що зараз є гравцем Колоса.

Нагадаємо, минулого літа Шахтар розпрощався з основним голкіпером Анатолієм Трубіним, продавши його до Бенфіки. Трансфер голкіпера збірної України коштував португальському гранду 10 мільйонів євро. Ще один мільйон Шахтар може отримати у вигляді бонусів. Також Гірники отримають 40% від чистого доходу при наступному перепродажу Трубіна.

25-річний Різник, який посів місце Анатолія, цього сезону провів за клуб 28 матчів, пропустив у них 34 голи, у 12 випадках відіграв “на нуль”.

Фесюн є воротарем молодіжної збірної України. Найімовірніше, він вирушить і на Олімпіаду-2024 до Парижа. Цього сезону Кіріл – основний голкіпер Колоса. За клуб із Ковалівки він провів 20 матчів (з них 10 – “всуху”), пропустивши 15 голів.

Шахтар лідирує в УПЛ, випереджаючи Кривбас за додатковими показниками та маючи два матчі у запасі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *