Віктор Скрипник пояснив ганебну поразку Металіста 1925 проти Руху в УПЛ

Віктор Скрипник

Головний тренер Металіста 1925 Віктор Скрипник підбив підсумки зустрічі з Рухом (1:4) у 21-му турі УПЛ.

“Як ми грали перший тайм, то все по ділу. Коли зрозуміли, як треба грати, то вже було запізно. Маємо те, що маємо. Ніхто не чекав від нас, що ми повинні феєрити. Рух потужна команда, яка бореться за єврокубки, хлопці грають багато років разом. Все по ділу…”

“Пенальті на початку гри? Це не моя компетенція, я не люблю говорити про дії арбітрів. Я дивлюсь на свою команду і важко, коли хлопці роблять не те, про що ми домовлялись. Ми очікували на важку гру, велику кількість боротьби, яку ми програвали. Потім вилучення у суперника, м’яч ми почали тримати, молодці, що забили хоча б гол. А загалом, усе по ділу”.

“Напевно, гра змінюється, якщо щось трапляється на полі. Будь-який гол змінює гру, але ще був час. Пенальті – це пенальті, але це не так трагічно, але не у нашому випадку сьогодні”.

“У футбол грає не тактика проти тактики, а ті принципи, коли ти володієш м’ячем чи суперник. Коли ми були з м’ячем то були епізодично у формації ромбу, а так класичні 4-4-2. Будемо ще більше працювати і налаштовуватися на наступну гру. Це наш шанс себе реабілітувати”.

Металіст 1925, який набрав лише одне очко під керівництвом Скрипника, залишається з 16-ма балами в зоні перехідних матчів – на 14-й позиції. У наступному турі харків’яни зіграють із Зорею 29 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *