Нові подробиці скандалу в Зорі: клуб прийняв рішення щодо бунтівників

ФК Зоря

Журналіст Ігор Бурбас розкрив нові подробиці ситуації, яка виникла у луганському клубі останнім часом. У Зорі планують штрафувати гравців, які бойкотували поєдинок з Динамо.

Про це повідомляє журналіст Ігор Бурбас.

Клуб може скористатися статтею контракту, в якому прописано, що відмова гравця від участі в офіційному матчі передбачає санкцію у вигляді позбавлення його 50% місячної зарплати. Повторний невихід на гру – це вже мінус 90%.

Однак, це ще не все – у компетенції головного тренера застосовувати додаткові штрафні санкції, зокрема, може позбавляти підопічних на суми до 50% від зарплати за непрофесіональну поведінку чи нанесення іміджевої шкоди клубу.

Щоправда, в Зорі це вважають крайніми заходами. У суботу між сторонами (клубом та гравцями) відбудеться новий раунд переговорів. Клуб навіть готовий виплатити призові, щоправда, на власних умовах – у період з 10-го по 19-те травня. Обумовлено це податковими тонкощами через закінчення у клубі одного фінансового року і початку нового.

Гравці ж заручились підтримкою профспілки професіональних футболістів, аби отримати бонус, оскільки вбачають ризики. Дати, коли Зоря готова виплатити призові – кінець сезону, після якого їх можуть просто “кинути”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *