“Були офіційні пропозиції від Ювентуса та Наполі”: Судаков відреагував на рішення Шахтаря

Георгій Судаков

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков розповів про причини підписання нового контракту з Шахтарем та предметний інтерес з боку закордонних клубів.

“В нас була усна домовленість з керівництвом: якщо буде хороша пропозиція взимку і мене не відпустять, то мені зроблять новий контракт на покращених умовах. Як на мене, я зробив непогане підписання, мені зробили кращі умови і я тільки радий залишитись в клубі”.

“Галатасарай, Манчестер Сіті, Барселона – про перемовини з цими клубами я не знаю. А щодо Ювентуса і Наполі, то були офіційні пропозиції. Сергій Анатолійович [Палкін] говорив, що клуб відхилив пропозицію від Наполі на 40 мільйонів. Я знаю про неї. Звичайно, спочатку трохи засмутився, але розумію, що клуб хоче заробити більше грошей, і я ще не все зробив для Шахтаря. Розумію клуб і до цієї відмови поставився нормально, підтримав [це рішення]”.

“Ми поспілкувалися з директором, з Дарійо, і вони сказали, що думають про моє майбутнє. В нещодавньому інтерв’ю Палкін сказав: “Через пів року, а може рік Судаков поїде в Європу”. Я йому і президенту довіряю в цьому плані. Тому зараз моя найголовніша ціль – це Шахтар. Хочу віддати всі сили і всього себе в першу чергу клубу. Саме тому ми перепідписали новий контракт”.

“Бачив, деякі журналісти казали, що мені кістку кинули. Це не доречно так говорити. Мені зробили дійсно хороші умови, і я залишаюсь в клубі. Я ще не все тут сказав. Зараз я сфокусований тільки на Шахтарі. Ті пропозиції, які були до цього, це у минулому. Зараз тільки одна ціль – це досягти якомога більше успіху з Шахтарем”.

Нагадаємо, на початку лютого Шахтар офіційно продовжив контракт із Судаковим. Новий договір розрахований до 31 грудня 2028 року. Прописана у контракті клаусула 21-річного футболіста складає 150 мільйонів євро.

Раніше з’явилася інформація, що за Судаковим та його одноклубником Артемом Бондаренком стежить Жирона, за яку вже успішно виступають два українці — Артем Довбик та Віктор Циганков.

Також повідомлялося, що оточення півзахисника веде переговори з Манчестер Сіті, Ліверпулем, Барселоною та Баварією.

Нинішнього сезону 21-річний Судаков зіграв за донецький клуб 24 матчі. У його активі — п’ять голів та дві результативні передачі.

Шахтар лідирує в УПЛ. Команда Маріно Пушича на три очки випереджає Кривбас, провівши при цьому на матч менше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *