Легіонер Динамо Джастін Лонвейк висловився про війну в Україні

Джастін Лонвейк

Півзахисник Динамо Джастін Лонвейк, який на правах оренди виступає у нідерландській Фортуні (Сіттард), коротко прокоментував ситуацію в Україні та військове вторгнення росії в нашу країну.

“Усі питання завжди лише про ситуацію в Україні. З одного боку, це логічно. Те, що відбувається в Україні – це жахливо. Я розумію, що всім цікаво запитати, як це було. Але я зараз тут і хочу проявити себе тут як гравець” “.

Нідерландський футболіст перейшов у Динамо влітку 2022-го із датського Віборга. У сезоні-2022/23 Лонвейк зіграв 18 матчів за біло-синіх в УПЛ, в яких забив один гол і відзначився одним асистом. Його контракт із київським клубом розрахований до 2027 року.

У липні 2023 року Лонвейк пішов до Андерлехта на правах річної оренди, проте бельгійський клуб не зацікавлений у співпраці з гравцем. За словами президента Динамо Ігоря Суркіса, півзахисник залишив Україну через страх перед війною. За брюссельський клуб Лонвейк лише тричі вийшов на заміну, зігравши загалом близько 40 хвилин.

Гравець проводить у Фортуні другу частину сезону, проте клуб не матиме опції викупу контракту Джастіна. На його рахунку – один гол і два асисти у восьми матчах за Фортуну.

Рано вранці 24 лютого 2022-го року росія здійснила ракетний обстріл та авіабомбардування більшості українських міст, а потім розпочала повномасштабне військове вторгнення. Війна проти росії триває вже 747-й день.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *