Офіційно: Юрій Калитвинцев залишив Полісся, клуб вже знайшов йому заміну

Юрій Калітвінцев

Власник клубу УПЛ «Полісся» Геннадій Буткевич підтвердив, що наставник Юрій Калитвинцев залишає команду. Тренер подав у відставку після поразки від «Олександрії».

«Юрій Миколайович Калитвинцев прийняв рішення самостійно піти у відставку. Це було надважке для нього рішення, так само і для мене — погодити його. Юрій Калитвинцев — людина, яку я надзвичайно поважаю. З кожним роком нашої співпраці ця повага ставала тільки сильнішою. У нас сформувалися тісні і довірчі стосунки, які я дуже ціную і ніколи не забуду того, що він зробив для футбольного клубу «Полісся».

«Взагалі за весь період нашої співпраці він завжди знаходив розумні рішення та достойно справлявся з усіма труднощами. Але зараз, за його словами, він відчуває втому і не може підвести команду, тому рішення про відставку Юрія Миколайовича – одне з найскладніших як для нього, так і для мене», – сказав Буткевич.

Крім того, Буткевич підтвердив, що з 12 березня виконуючим обов’язки тренера буде Сергій Шищенко. Команда Другої ліги «Звягель» під його керівництвом йде на першій позиції.

Житомирська команда не виграє у шести поспіль турах УПЛ та опустилася на 6-те місце.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *