Георгій Судаков зізнався, в якому чемпіонаті хотів би продовжити карʼєру

Георгій Судаков

Півзахисник Шахтаря та збірної України Георгій Судаков розповів про бажання спробувати свої сили в одній із топ-5 ліг. Зокрема хавбек не проти перебратися до Італії.

“Певно, як я вже говорив раніше, Прем’єр-ліга – неймовірна ліга, але в першу чергу я хочу грати в одній з топ-5 ліг, і Італія в цьому сенсі не є винятком”.

“Мені подобається манера гри Луки Модріча, потім Філ Фоден – великий футболіст, який демонструє всі свої фантастичні якості. І я також можу згадати Ніколо Бареллу”.

На початку лютого Шахтар офіційно продовжив контракт із Судаковим. Новий договір розрахований до 31 грудня 2028 року. Прописана у контракті клаусула 21-річного футболіста складає 150 мільйонів євро.

Раніше з’явилася інформація, що за Судаковим та його одноклубником Артемом Бондаренком стежить Жирона, за яку вже успішно виступають два українці — Артем Довбик та Віктор Циганков.

Сам Георгій говорив, що взимку Шахтар отримав пропозиції від Ювентуса та Наполі. Також повідомлялося, що оточення півзахисника веде переговори з Манчестер Сіті, Ліверпулем, Барселоною та Баварією.

В нинішньому сезоні 21-річний Судаков зіграв за донецький клуб 23 матчі. У його активі – чотири голи та дві результативні передачі.

Шахтар утримує лідерство в УПЛ. Команда Маріно Пушича випереджає за додатковими показниками Кривбас, зігравши також на дві гри менше за криворіжан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *