Юрій Максимов пояснив сенсаційну поразку Дніпра-1 у 20-му турі УПЛ

Юрій Максимов

Головний тренер СК Дніпро-1 Юрій Максимов прокоментував домашню поразку своєї команди від Руху (0:1) у 20-му турі Української Прем’єр-ліги.

“Це вже другий такий матч, коли нам доводиться грати по три-чотири тайми або періоди. З Минаєм теж так було, коли тільки вийшли, розігрілися, а треба знову йти у роздягальню. Але це такий зараз футбол. У нас йде війна і ми під це можемо тільки підлаштовуватися”.

“Було стандартне положення, пропустили гол, як кажуть, забили самі собі, а потім вже треба було відіграватися. Десь поспішали, хоча і контролювали гру, але м’яч не ліз у ворота суперника”.

“У нас не одна перерва була, а чотири тайми зіграли. Треба було далі продовжувати грати, контролювали гру, а не вантажити вперед. Команді треба було вести свою гру”.

Нагадаємо, Дніпро-1 пропустив від Руху у самому дебюті зустрічі – Едуард Сарапій зрізав м’яч у свої ворота після подачі з кутового. Господарі створили декілька небезпечних моментів, проте не зуміли відігратися. Матч тричі переривався через повітряну тривогу.

Дніпро-1 лідирує в УПЛ, випереджаючи Шахтар на одне очко. Проте Гірники мають три гри в запасі. Команда Максимова виграла лише один матч із останніх п’яти. У наступному турі дніпряни зіграють у гостях проти ЛНЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *