Гучна сенсація в УПЛ: Динамо сенсаційно втратило перемогу у матчі з Вересом (Відео)

Олександр Шовковський

Динамо драматично втратило перемогу над Вересом у виїзному поєдинку 20-го туру Української Прем’єр-ліги – 1:1.

Початок зустрічі був на 40 хвилин затриманий через повітряну тривогу. Коли стартовий свисток пролунав, команди розпочали дуже бадьоро. Форвард господарів Марко Мрвальєвич не використав розкішний момент, і з сейву Георгія Бущана стартувала гольова атака Динамо. У результаті Владислав Кабаєв вивів на удар Назара Волошина, і той розібрався з голкіпером.

До кінця тайму кияни впевнено вели гру та неодноразово могли збільшити рахунок. Хороші гольові можливості втратили Олександр Андрієвський, який пробив у перекладину, і Волошин.

Після перерви гра була рівною. Верес за гучної підтримки вболівальників чимало атакував, часто відбираючи ініціативу у статусного суперника. Динамо ловило свої шанси здебільшого на контратаках.

Після останньої атаки Вереса у компенсований час на полі сталася невелика бійка, причиною якої стало зіткнення Беніто та Мрвальєвича у штрафному майданчику гостей. Арбітр Дмитро Панчишин спершу показав фол на користь Динамо, але після перегляду відеоповтору призначив пенальті. Сам чорногорець із 11 метрів пробив точно і врятував нічию для своєї команди.

“Верес” – “Динамо” 1:1

Голи: Мрвальєвич 90+9 – Волошин 6

“Верес”: Когут – Морозко, Кучеренко, Жуліо Сезар, Шевченко (Вовченко 87) – Шастал, Банада (Кухарук 46), Кучеров, В. Шарай (Янаков 60) – Гайдучик (Шестаков 67), Мрвальєвич.

“Динамо”: Бущан – Караваєв, Попов, Михавко, Дубінчак – Андрієвський, Шепелєв – Волошин (Дячук 86), Шапаренко (Сирота 90+2), Кабаєв (Беніто 86) – Ванат.

Попередження: Попов 16, Шарай 33, Мрвальєвич 35, Ванат , Морозко 90+5, Жуліо Сезар 90+5, Бущан 90+5

Відео голів: 

 

Команда Олександра Шовковського вперше за сім матчів не виграла у чемпіонаті і залишилася на четвертому місці у таблиці. Динамо відстає від Дніпра-1 на три пункти, провівши на дві гри менше. Верес з 13 очками залишився на передостанній, 15-й позиції.

У наступному турі Динамо прийме Зорю, а команда Олега Шандрука вирушить у гості до Чорноморця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *