Головний тренер Шахтаря прокоментував розгромну перемогу над Кривбасом в УПЛ

Маріно Пушич

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував яскраву перемогу своєї команди над Кривбасом (5:2) у центральному матчі 19-го туру української Прем’єр-ліги.

“Ми грали дуже добре і заслужили на перемогу. Ми добре грали і до вилучення у складі Кривбасу, і після. Ми контролювали гру і добре просувалися в атаці”.

“Другий гол був дуже хорошим, тому що ми одразу відреагували на забитий м’яч суперника, який дуже сильно грав. У нас були моменти. Другий тайм ми знову почали дуже добре”.

“Щодо вилучення гравця Кривбасу, то це була чиста червона картка. Ми ідеально реагували. Ми повинні забивати більше, якщо грати так добре”.

“Моя команда заслужила ці 3 очки, ми рухаємося далі, до наступної гри. Ми продемонстрували багато хороших речей. Ми зіграли добре в жахливих умовах, я про повітряні тривоги та стан поля. Наприкінці матчу ми могли зіграти краще і забити більше голів”.

“У кожної гри є своя історія та енергія. Сьогодні ми заслужено перемогли. Нам потрібно продовжувати дуже наполегливо працювати, щоб досягти багатьох деталей. Ми знаємо, що у нас молода команда. Ми маємо вивести цю команду на наступний рівень”.

“Тарас Степаненко шкодує, що отримав пошкодження. Він хотів допомогти команді у матчі з Марселем, але знову травмувався. Заради його безпеки він сьогодні не грав”.

Нагадаємо, на початку другого тайму поєдинку за рахунку 2:1 на користь Гірників з поля було вилучено півзахисника Кривбасу Хрвоє Іліча. Суддя зустрічі Микола Балакін спершу показав гравцеві жовту картку, проте після перегляду відеоповтору змінив рішення та видалив хорвата з поля за грубий фол.

Після цього команда Пушича розбила суперника на контратаках та довела справу до розгрому.

Шахтар набрав 35 очок і посідає третє місце у турнірній таблиці УПЛ. Помаранчево-чорні на три пункти відстають від лідируючого СК Дніпро-1, маючи два матчі в запасі. У наступному турі Шахтар прийме Колос 6 березня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *