Півзахисник Кривбаса Дмитро Хомченовський оцінив перспективи команди у матчі з Шахтарем

Дмитро Хомченовський

Півзахисник «Кривбаса» Дмитро Хомченовський поділився очікуваннями від матчу 19-го туру УПЛ проти «Шахтаря».

– Дмитре, попереду важливий матч, справжня битва туру. Як команда налаштовується на поєдинок?

– Готуємось як і до будь-якого іншого суперника, нічого незвичайного. Всі розуміють, який результат нам потрібен. Так, у кожній зустрічі «Кривбас» прагне тільки перемагати, і цей матч – не виключення.

– В першому колі у Кривому Розі була зафіксована бойова нічия 3:3. Ти забив один з голів. Які спогади залишились з тієї гри?

– Матч тоді вийшов дуже динамічним та цікавим. Маю надію, що у неділю вболівальники також побачать класний футбол у виконанні обох команд. Сподіваюсь, мені знову вдасться забити «Шахтарю».

– «Шахтар» – один з грандів українського футболу. Як би ще ти міг охарактеризувати майбутнього суперника?

– «Шахтар» завжди був однією з найкращих команд України. Вони регулярно ведуть боротьбу за чемпіонство та представляють нашу країну в єврокубках. Що тут ще сказати, це сильна та технічна команда. Хто є фаворитом гри у неділю? Важко відповісти. Обидві команди будуть битись тільки за три очки.

– Цей матч для «Кривбасу» – один з головних у другій частині сезону?

– Для нас наразі кожен поєдинок найголовніший. Ми в жодному разі не розділяємо суперників на головних та другорядних. Для «Кривбасу» кожен з матчів, які залишились до кінця чемпіонату, як фінал, – сказав Хомченовський.

Матч «Шахтар» – «Кривбас» відбудеться у неділю, 3 березня. Початок о 18.00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *