Головний тренер Миная оцінив шанси команди у матчі 19-го туру УПЛ проти Металіста 1925

Желько Любенович

Головний тренер «Миная» Желько Любенович поділився очікуваннями від матчу 19-го туру УПЛ проти харківського «Металіста 1925», а також оцінив виступ своєї команди в попередній грі з «Дніпром-1» (1:1).

– Желько, ваша команда багатьох приємно здивувала матчем проти «Дніпра-1». Наскільки Ви задоволені діями своїх хлопців у цьому матчі?

– Я дуже задоволений. Моя команда – справжні мужики. П’ять з половиною тижнів ми проводили тренування на штучному полі, і перша гра у Дніпрі була на натуральному газоні. Хлопці показали хорошу гру і це багато чого вартує, зіграти внічию 1:1 з одним із лідерів чемпіонату.

– Взимку «Минай» активно працював на трансферному ринку. Чи усі позиції, які хотілося, Вам вдалося закрити?

– Ми дуже активно відпрацювали трансферне вікно, підписали 11 футболістів. Я задоволений тим, як ми попрацювали, але нам хотілося б ще підкріпити дві позиції до кінця трансферного вікна.

– Попереду матч проти «Металіста 1925». Як би Ви охарактеризували цього суперника?

– Дуже хороший суперник з одним із найкращих тренерів в Україні. На нас чекає дуже важка гра, але ми налаштовуємося лише на перемогу.

– Чи мали Ви якісь побоювання щодо самостійної тренерської роботи, коли погодилися очолити «Минай»?

– Ні, у мене не було побоювань. І навіть навпаки, я дуже чекав на цей шанс та був готовий до цієї роботи.

– Зараз з’явилася тенденція повернення вболівальників на трибуни. Якщо «Минай» також отримає усі потрібні дозволи та люди прийдуть на стадіон, це допоможе вашій команді вирішити непросте турнірне завдання?

– Однозначно, 100% присутність вболівальників нам допоможе. І будемо сподіватися, що вже у грі з Металістом 1925 побачимо наших вболівальників на трибунах.

Матч «Минай» – «Металіст 1925» відбудеться 2 березня о 13:00 за київським часом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *