Мілевський розлютився на Алієва

 Артем Мілевський

На протязі великої частини своєї кар’єри Артем Мілевський був відомий як один із найталановитіших футболістів, які коли-небудь виходили на поле за збірну України. Однак останнім часом він привернув увагу не своїми спортивними досягненнями, а скандальними заявами.

Однією з таких заяв стало зізнання Мілевського, що він має неприязне ставлення до свого колишнього партнера по команді, Олександра Алієва. Причиною цього негативу, за словами футболіста, стало те, що Алієв розголосив інформацію про його перебування в комі.

Відомо, що спільнота великою мірою займається спекуляціями щодо особистого життя знаменитостей, проте для Мілевського ця ситуація виявилася особливо образливою. Він виражає своє розчарування тим, що його колишній товариш по команді порушив особисту та конфіденційну інформацію.

“Раз вже Саша Алієв розповів усю цю історію у пресу… Я думаю, це дуже поганий поступок із його боку. Він зі мною це не стверджував. Коли я… Я вже можу зараз говорити, хоча я не збирався нікому це розповідати, умовно говорячи. Це моя ситуація, про це знали спочатку буквально лічені люди. Але оскільки він розповів усім направо та наліво, що я в комі – доведеться розповісти цю історію”.

Нагадаємо, що у вересні минулого року Мілевський пройшов реабілітацію в лікарні через алкогольну залежність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *