“Війна не є головною проблемою”: Сергій Палкін висловився про проблеми з підписанням топ-гравців

Сергій Палкін

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів, що Гірники успішно ведуть трансферні відносини з іншими клубами, проте не мають підтримки з боку ФІФА.

Ми одна футбольна сім’я, і якщо в одного члена сім’ї є проблема, всі маємо підтримати. Ви бачите багато позитивних слів, але в деяких випадках, коли вам потрібна підтримка, її немає. Ситуація з ФІФА для мене дуже дивна і взагалі не зрозуміла.

У мене немає жодного випадку, коли б ми не змогли підписати гравця через війну. Можуть бути різні проблеми, але війна не є головною“, – сказав Палкін.

Нагадаємо, Шахтар у січні 2023 року здійснив трансфер вінгера Михайла Мудрика у Челсі. Сині виплатили за гравця 70 мільйонів євро.

При цьому низка гравців залишила команду без компенсації, скориставшись спеціальним правилом ФІФА для легіонерів українських клубів. У деяких випадках Гірникам вдалося досягти компромісу та отримати певні виплати, як у ситуації з переходом Манора Соломона до Тоттенгема.

Шахтар посідає четверте місце в УПЛ. Гірники зіграють у плей-офф Ліги Європи з Марселем. Перший поєдинок 1/16 фіналу відбудеться 15 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *