Олег Очеретько розповів, як і чому перейшов з Шахтаря до головного конкурента

Юрій Максимов і Олег Очеретько

Орендований у «Шахтаря» півзахисник «Дніпра-1» Олег Очеретько розповів, як відбувався його трансфер з донецького в дніпровський клуб.

– Я хочу грати і коли агент сказав мені, що є такий варіант – перейти грати в топ-команді, то я сказав, що хочу приїхати. Ми домовились з «Дніпром-1», і ось зараз я тут.

– А коли це було? Наскільки давно ця історія?

– Я чекав близько двох тижнів, щоб мені сказали, що я точно їду. Це вирішували, а я тільки чекав дзвінка і все.

– Твій трансфер достатньо сенсаційний, на перший погляд, бо є два претенденти на чемпіонство, якій йдуть поруч у турнірній таблиці, і один клуб віддає футболіста в оренду іншому. Ти це сприймаєш як сенсацію чи як щось інше?

– Ні, я вважаю, що це не сенсація, а нормально, бо якщо дивитися на Англію, то там топ-клуби завжди викупляють гравців з іншої команди, тож це звичайний трансфер.

– У першій частині сезону в «Дніпра-1» сформований центр півзахисту. Ти кажеш, що хотів грати, оскільки не потрапляв у склад «Шахтаря». Як ти бачиш свою позицію на полі в «Дніпрі-1»? Чи бачиш себе в основі або як гравець ротації?

– Ну, знаєте, ще не вирішили це питання, бо я можу зіграти на лівому та правому фланзі, в центрі, тож тренерський штаб буде вирішувати, де мені грати і де я зможу допомогти команді.

– В контрольному матчі ти вийшов на позиції центрального півзахисника. Ти ж починав як фланговий півзахисник, і потім, не знаю хто перший, але хтось тебе поставив центральним хавом. Ця позиція центрального півзахисника – коли в тебе почалося?

– В академії я завжди грав у півзахисті. Потім, коли прийшов у «Маріуполь», Остап Миронович Маркевич сказав мені, що спробуємо мене на фланзі, я сказав «Добре», і ось так почав грати. Можу зіграти лівого або правого нападника, потім в центрі, дві «десятки» або опорника, якщо треба, сказав Очеретько.

Оренда 20-річного півзахисника в «Дніпрі-1» розрахована до кінця поточного сезону. Угода не включає опцію викупу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *