Відразу два титуловані європейські клуби зацікавлені у трансфері Костянтина Вівчаренка з Динамо

Костянтин Вівчаренко

Як інформують італійські ЗМІ, до боротьби за захисника Динамо Костянтина Вівчаренка активно включилися стамбульські гранди – Фенербахче та Бешикташ.

Крім того, за наявною інформацією, раніше до 21-річного гравця виявляла інтерес Болонья, а останнім часом придивляється Рома.

Теоретично перехід може здійснитися навіть найближчими днями – зимове трансферне вікно в Туреччині відкрито до 9 лютого.

Вівчаренко – вихованець Динамо, який з літа 2022 року залучається до матчів першої команди. Цього сезону (як і раніше) Костянтин програє конкуренцію Владиславу Дубінчаку, лише п’ять разів вийшовши на поле в УПЛ.

Цікаво, що лівий захисник міг зіграти проти Бешикташа у фатальній для Динамо кваліфікації Ліги Європи, але обидва поєдинки (2:3, 0:1) просидів у запасі.

У чемпіонаті України Динамо посідає п’яте місце. Відставання біло-синіх від лідера Кривбасу складає шість очок, при цьому киян мають три гри в запасі. Сезон УПЛ поновиться наприкінці лютого.

Фенербахче лідирує у турецькій Суперлізі на пару з Галатасараєм, набравши 63 очки у 24 турах. Бешикташ – третій із грандіозним відставанням у 24 пункти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *