Вихованець Реала Фран Соль зізнався, чому йому не вдалося заграти в Динамо Київ

Фран Соль

Вихованець мадридського «Реала» та колишній гравець «Динамо» Фран Соль розповів, чому йому не вдалося заграти у складі київського клубу.

– За час у «Динамо» Ви провели не так багато матчів. Що заважало розкритися?

– Звісно, моя кар’єра в «Динамо» склалася не так, як того всі очікували. Я не зумів стати основним форвардом, забивав недостатньо, щоб команда могла вирішувати поставлені завдання на внутрішній і європейській арені.

Переламним моментом стала травма плеча, яку я отримав вже за два тижні після свого дебюту і через яку пропустив майже всю другу частину сезону 2018/19. Мені так і не вдалося повернутися до своєї найкращої форми, через що я був дуже засмученим, бо мені здавалося, що я саме той форвард, який потрібен «Динамо».

Коли команду очолив Олексій Михайличенко, він не розгледів мого потенціалу, через що я майже не грав. Він не дав мені можливості показати себе. Я поважаю його вибір. Можливо, справа дійсно була в мені.

– В Україні Ви працювали з Хацкевичем, Михайличенком і Луческу. Який із цих тренерів подобався вам найбільше і чому?

– Звичайно, я назву Хацкевича, бо у нього я був гравцем стартового складу. Він – класна людина і чудовий тренер. Хацкевич завжди був поруч зі мною, багато що мені пояснював і допомагав якнайшвидше звикнути до нової команди і нової країни. Це була серйозна допомога, враховуючи, що я не знав української. Я досі вдячний йому за це.

Мої відносини з Михайличенком склалися не так, як мені того хотілося б. З Луческу ми спілкувалися дуже добре, але моя ігрова форма на той момент залишала бажати кращого. Тож не дивно, що румун не розраховував на мене і робив ставку на інших нападників. У мене немає жодних претензій до нього.

Джерело: Український футбол

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *