Денис Гармаш дав перше інтерв’ю в якості футболіста Металіста 1925

Денис Гармаш Металіст 1925

Новачок «Металіста 1925» Денис Гармаш дав перше інтерв’ю в якості гравця харківського клубу.

– Команда прийняла мене чудово. Колектив дуже гарний, мені тут все подобається.

Варіантів у мене було не так багато. З «Металістом 1925» варіант виник, коли я дізнався, що Віктор Скрипник може очолити цю команду. Я йому зателефонував, ми поспілкувалися. Мені буде цікаво попрацювати з цим тренером, тому я вирішив приєднатися до цієї команди.

Раніше я боровся за перші місця. «Металіст 1925» зараз вирішуватиме інші завдання. Але я готовий виходити на поле та віддаватися з першої до останньої хвилини, щоб команда досягала необхідного результату. Ми будемо працювати усі разом, щоб «Металіст 1925» опинився якомога вище в турнірній таблиці.

– В Україні ти грав виключно у складі одного клубу. І так збіглося, що першу гру після поновлення сезону «Металіст 1925» буде грати проти «Динамо». Чи міркував про те, що будеш відчувати, виходячи грати проти рідної команди? Як будеш чинити, якщо заб’єш гол?

– Так, я грав в Україні лише за одну команду. Але зараз нам доведеться грати проти неї. Як кажуть, на полі не буває друзів. Я зроблю все, щоб результат матчу був на користь «Металіста 1925». Якщо я заб’ю гол, то святкувати, напевно, не буду.

– Широкий загал українських футбольних вболівальників знає Гармаша як яскравого, емоційного футболіста. А який ти поза футбольним полем? Чи можеш, наприклад, насварити людей, котрі в магазині намагаються пройти без черги?

– Так, звісно, на полі я дуже емоційний. Проте, думаю, що кожен гравець, який виступає на полі, він за результат, за команду – грає на емоціях. У повсякденному житті, звісно, можу насварити. Я така людина, яка любить справедливість. Якщо це не справедливо, то я можу насварити, – сказав Гармаш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *