Віталій Пономарьов розповів про підготовку Руха до другої частини сезону

Віталій Пономарьов

Головний тренер львівського «Руху» Віталій Пономарьов розповів, як команда готується до відновлення УПЛ.

«Штурм» та «Браво» – дуже хороші команди. Так, австрійці вийшли у плей-оф Ліги конференцій, а словенці борються за те, щоб грати в єврокубках і здобути бронзові медалі чемпіонату. «Штурм» вже пройшов майже весь збір і 3 лютого гратиме у Кубку Австрії. Виходячи з їхньої форми, буде цікаво перевірити наших гравців на їхньому фоні.

Для нас важливо, що Григорій Козловський приїхав та відвідав наші збори – це додаткова мотивація для всіх. Він приділяє велику увагу команді й тішить що він часто буває з клубом. Засновник «Руху» слідкує і за першою командою, і за U-19, і за всіма віковими категоріями Академії.

Я задоволений тим, як футболісти працюють на цих зборах. Зараз в команди етап серйозних навантажень. Звісно, завжди є певні моменти і не може бути все гладко, бо так просто не буває. Втім, загалом процес проходить в хорошому руслі, у нас мало травмованих гравців. Зокрема, до відновлення УПЛ всі гравці мали б бути готові. Головне зараз – добре підготуватись до поновлення чемпіонату України. Так, Підгурського, Едсона, Слюбика, Федора та Сича не вистачало у перших товариських матчах, але ми чекаємо на їх повернення до головних поєдинків.

У них немає серйозних ушкоджень, але ми не готові ризикувати їхнім здоров’ям під час зборів», – сказав Пономарьов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *