Віталій Вернидуб пояснив причини розгромної поразки Кривбаса проти Вікторії Плзень

Віталій Вернидуб

Асистент головного тренера «Кривбаса» Віталій Вернидуб прокоментував поразку команди в товариському матчі проти чеської «Вікторії» (0:3).

— Перший невдалий результат. Якими є ваші враження від гри?

— Звісно, програвати ніхто не любить, тому зробимо висновки. Гра була високої якості, нам протистояв сильний опонент. Мобільна, силова команда. Було цікаво проти них зіграти, адже український футбол дуже часто будується в матчах саме на силовій боротьбі.

Вважаю, навіть на краще, що ми сьогодні поступились. Хлопці також повинні замислитись, чому так сталось, проаналізувати помилки. Коли ти часто перемагаєш – «виростають крила». Ця поразка нам піде тільки на користь. Будемо готуватись далі.

— Багато фолів, жорстких епізодів. Це затьмарило враження від матчу?

— Гра вийшла дуже «брудною». Але це є нормальним для суперника, тому що, ми розуміємо, чеський чемпіонат дуже агресивний та інтенсивний.

Вони – один з лідерів, тому так грали. Наша команда їм поступалась в цьому компоненті. Суперник провокував нас на емоції, не потрібно було піддаватись. Це теж для нас урок. Ми повинні вчитись, бо є молодою командою. І робимо кроки для становлення, — cказав Вернидуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *